Handreflexologie

Wist jij dat ook op je handen alle reflexzones zitten?

Handreflexologie is een mooie manier om je lichaam te ondersteunen. Gelukkig is er al veel aandacht voor onze handen. Het lekker insmeren met een fijne crème geeft al een ontspannen gevoel. Ga je ook nog eens gericht masseren op de zones, dan versterk je het ontspannen effect en help je het zelf genezend vermogen van je lichaam.

Het voordeel van handreflexologie is dat je minder soepel en lening hoeft te zijn als bij het masseren van je eigen voeten. Voor de meeste zijn de zones op je handen makkelijker te vinden dan op je voeten. Daarnaast heb je je eigen handen altijd binnen ‘handbereik’. En door handreflexologie versterk je het effect van een voetreflexbehandeling.

Op de foto staat een korte massage gericht op de wervelkolomzone. Waarom de wervelkolom zone? Momenteel hoor, zie en behandel ik veel mensen met rugklachten. En hoe leuk is het om je lichaam te ondersteunen door dagelijks je wervelkolom zone op je handen te masseren. En ben je nog soepel en lenig? Masseer dan ook de binnen- zijkant van je voeten.

Veel ontspannen handmassages gewenst!

Liever een andere handmassage? Laat het me weten!

Tel 06-15537972 of via jokethart.nl/contact