Droom je mee?

Droom je mee?

Drie jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn droom uit te schrijven. Zo concreet mogelijk. Vorig jaar las ik mijn droom terug en kwam tot de conclusie, er gaat hier iets niet helemaal goed. Ik droomde bijv om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn, doelend op een groentetuin. Terwijl ik dat jaar bedacht had, die tuin sla ik maar over, geen tijd voor. Gelukkig las ik het op tijd. En daar zat ik weer tussen mijn groente. (en eerlijk is eerlijk, na het volgen van een wildplukworkshop werd mij duidelijk dat onkruid ook nuttig is, en dat geeft rust)

Het zal toch ook jammer zijn dat je droomt van het bereiden van heerlijke maaltijden, en je gedachteloos je patatje naar binnenwerkt. Het liefst een nieuwe fiets wilt, maar dat je een auto koopt. Vaker met vrienden wilt afspreken, maar niet verder komt dan een appje. Wilt lezen, maar de boeken nog steeds op je wachten. Meer tijd wilt hebben voor je hobby, maar daar niet aan toekomt. Natuurlijk gebeurt dat. Elke keer weer. En daarom is het zo belangrijk om op te schrijven wat je het liefst wilt. En dit terug te lezen, zodat je kunt checken: ben ik op de goede weg.

Doe je mee? Wat is je ultieme droom? Wat wil je het liefst? Wat zou je echt gelukkig maken? Wat doe je dan? Wat zie je? Wie zijn er om je heen? Schrijf het zo gedetailleerd mogelijk op. Droom vrij, laat je niet tegenhouden door overtuigingen dat je dingen niet kunt, geen geld hebt, lichamelijk niet kan. In een droom kan alles.

Hulp nodig? Ik help je graag op weg!